Palvelut

Tarjoamme kaikki tilitoimiston palvelut valtakunnallisesti.

Kirjanpito

Tarjoamme kaikki tilitoimiston palvelut valtakunnallisesti.

Kirjanpitäjänä huolehdin siitä, että yrityksenne kirjanpito tehdään oikein ja aina ajallaan. Lähetämme viranomaisilmoitukset suoraan kirjanpidon tiedostoista sähköisenä viranomaisille. Saat kirjanpidosta aina luotettavaa tietoa toiminnan johtamisen tueksi.

Voit jättää kirjanpidon osaaviin käsiin. Huolehdin kaikista yrityksesi kirjanpitoon liittyvistä toimenpiteistä. Olemme täyden palvelun tilitoimisto kaikenkokoisille yrityksille.

 

Ota yhteyttä ›

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta koostuu useasta osasta. Toimistomme laskee yrityksenne palkat, jonka lisäksi laadimme loma- ja lopputililaskelmat. Toimitamme palkkalaskelmat työntekijöille joko verkkopalkkana pankkiin, tai postitse. Kuukausittaiset valvontailmoitukset verohallintoon sekä vakuutusyhtiöille hoituvat myös kauttamme.

Jäsenmaksujen ja ulosottojen perintä ja tilitys on myös osa palveluamme. Jätä yrityksesi kriittisimpiin kuuluva toiminto, palkanlaskenta, ammattilaisen hoidettavaksi.

 

Ota yhteyttä ›

Veroilmoitus ja tilinpäätös

Olemme erikoistuneet yritysten ja yhdistysten veroasioiden huolelliseen ja tehokkaaseen suunnitteluun. Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana tilinpäätöksen ja yrittäjän verotuksen suunnittelulla säästetään yrittäjälle, sekä yritykselle selvää rahaa.

Yksi tavanomaisimmista yrityksen ja yrittäjän verotukseen liittyvistä optimointitoimenpiteistä on palkanmaksun ja osingonjaon suunnittelu. Laadimme yrityksen ja yrittäjän veroilmoitukset aina ajallaan ja toimitamme ne sähköisenä verohallintoon.

 

Ota yhteyttä ›

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä, mutta et ole vielä päättänyt yritysmuotoa? Vai onko aikeissasi muuttaa jo toiminnassa olevan yrityksen muotoa?

Autan uusia ja olemassa olevia yrittäjiä perustamaan uuden yrityksen ja valitsemaan parhaan yrittämisen muodon, jolla säästetään tulevaisuuden kustannuksissa. Hoidamme perustamisprosessin rekisteröimisineen avaimet käteen -palveluna.

Monipuolisen asiakasrakenteemme johdosta tunnemme yritysten sekä yhteisöjen taloushallinnolliset tarpeet. Pyydä meiltä tarjous yksittäisestä palvelusta, tai yrityksesi kokonaisvaltaisesta kirjanpidon hoitamisesta.

 

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.